75 marsipankaker for miljø- og kvalitetssertifikat

I dag er det kakefest i Stangeland Maskin!

75 marsipankaker for å feire nye ISO-sertifikat i ytre miljø og kvalitet

Vi er stolte over å ha fått den formelle bekreftelsen på at våre systemer og vår organisasjon er ledende, og tilfredsstiller de nye ISO-kravene (International Organization for Standardization).

Sertifiseringen er utført av Dovre Sertifisering AS, og de har hatt lite å påpeke. Systemene er godt innarbeidet over tid, systemene er i daglig bruk og tilfredsstiller ISO-kravene. – Derfor har prosessen tatt forholdsvis kort tid, noe som vi ser på som et kvalitetsstempel, sier Tommy Stangeland, daglig leder i Stangeland Maskin.

ISO-sertifiseringen bekrefter at MILJØSTYRINGSSYSTEMET vårt er i overensstemmelse med standard: NS-EN ISO 14001 : 2015 og at KVALITETSYSTEMENE våre er i overensstemmelse med standard: NS-EN ISO 9001 : 2015. Sertifikatene gjelder for følgende aktiviteter: Anleggsgartnerarbeid, anleggstjenester, bergarbeid, internutleie, lakkhall, massetransport, pukkverk/masseuttak/produksjon av grus/pukk/betongtilslag, rivning/miljøsanering, stikning, tipper/deponi, trykkprøving vann-/overvannsledning, verksted, vintervedlikehold og tilhørende administrative og driftsrelaterte tjenester.

I Stangeland Maskin jobber vi kontinuerlig med digitalisering, derfor er det ekstra gledelig at vår digitale kvalitetssikringsløsning er en del av vårt sertifiserte kvalitetssystem.

Kvaliteten på sertifikatene styrkes med en årlig oppfølgings-revisjon, og sertifikatene må fornyes hvert tredje år.

-Denne sertifiseringen er et synlig bevis på at vi jobber godt sammen i hele organisasjonen vår. De flunkende nye ISO-sertifikatene viser at våre systemer ikke støver bort i en perm eller datafil, men blir brukt av våre ansatte i den daglige driften, konstaterer Olav Silde, HMS-KS-HR sjef i Stangeland Maskin. Det er kvalitet det, og helt klart verdt marsipankaker i brakker og kontor fra Ryfylke til Jæren, Bjerkreim og Sogn og Fjordane.

I dag er det vel fortjent kake i brakka på Sola Sykehjem hvor en av de totalt 75 kakene ble spist. Fra venstre Knut Torgeir Husebø, Kristoffer Risa, Ole-Andreas Sørensen, Karl Mæland, Jan Henning Brynestad, John Ølberg og Tor Eivind Gilje.
Daglig leder Tommy Stangeland med de to sertifikatene, Olav Silde, HMS-KS-HR sjef og Tom Rune Utheim, senior HMS-KS Koordinator,med en av de 75 kakene. Sistnevnte har hatt en sentral rolle og gjort en formidabel jobb med selve sertifiseringen.
John Ølberg spretter kaka i brakka på Sola Sykehjem. Karl Mæland og Jan Henning Brynestad fra venstre i bildet.
Legg merke til kakespaden, en sparkelskje med logoen vår.
Kakestabler klare til utlevering.